2021-05-18 08:19:59• hírek • Bede Emőke

Jövő héten országszerte nyitnak a mozik

Amennyiben önnek is hiányoznak a mozis élmények, akkor van egy jó hírünk: május 28-án országszerte megnyitnak a filmszínházak.

A nyitás első hétvégéjén, azaz május 28. és 30. között a mozitermek csak 50 százalékos kapacitással üzemelhetnek, azaz a nézők között egy helyet szabadon kell majd hagyni – írja az Observator. A szájmaszk viselete a film megtekintésének teljes ideje alatt kötelező, ez alól csak azok számítanak kivételnek, akik épp el szeretnék fogyasztani az előzetesen megvásárolt üdítőt vagy ropogtatnivalót. Amennyiben pedig egy adott településen sikerül 3 ezrelék alatt tartani a fertőzöttségi rátát, következő hónaptól a nézőtereknek már a 70 százalékát be lehet majd tölteni.


Nyitnak a mozik Szatmárnémetiben is


Szatmárnémetiben jelenleg két mozi közül választhatnak a nézők: az egyik a Shoppping City bevásárlóközpont emeletén található Cineplexx, a másik pedig az Aushoppingban működő Cinema One. Közösségi oldalán már mindkét mozi megerősítette, hogy jövő hét végén ismét megnyitják kapuikat a szatmáriak előtt, arról viszont egyelőre nem árultak el pontosabb részleteket, hogy milyen vetítésekre várják majd a közönséget. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: